Nota en betaling


Kies Mondzorg wil graag maximaal tijd besteden aan u als patiënt en heeft er daarom voor gekozen, waar mogelijk, de facturering en incasso uit te besteden aan Famed.

Patiënten die niet aanvullend verzekerd zijn dienen de nota direct na de behandeling contant of per pin aan de balie af te rekenen. Ook verzoeken wij patiënten om nota's met bedragen onder de € 50,00 direct contant of per pin af te rekenen en eventueel zelf in te dienen bij de zorgverzekering. 

U ontvangt de nota van Famed

                       
Famed biedt u overzicht van uw nota’s en gemak bij uw betalingen

In onze tandartspraktijk houden wij ons graag uitsluitend bezig met tandheelkundige zorg op maat. Wij zorgen liever voor u en uw gebit dan dat wij veel tijd besteden aan de financiele administratie. Daarom hebben wij de verwerking van nota’s overgedragen aan Famed. 

Over Famed
Famed is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders zoals opticiens, tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen. Het is een bedrijf met ruime ervaring en daarmee voor ons een betrouwbare partner om mee samen te werken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.famed.nl.

Wat betekent dit voor u?
Voor u verandert er door deze samenwerking niet veel. U komt, zoals u gewend bent, gewoon naar onze tandartspraktijk voor uw behandeling(en). De nota ontvangt u dan van Famed.

Gemak bij de betaling van uw ontvangen nota 
Famed hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer tijd nodig om de nota te voldoen? Neem dan contact op met Famed en maak een betaalafspraak.

Heeft u een vraag over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw nota kunt u terecht op www.notavanfamed.nl (onder optie ‘Vraag & antwoord’). U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Famed, bereikbaar via e-mail contactcenter@famed.nl of via telefoonnummer 0900-0885. Het Contact Center van Famed is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Alles online snel en gemakkelijk zelf regelen

De nota’s van Famed digitaal ontvangen? 
Een digitale nota is de moderne en online variant van de traditionele, papieren nota van Famed. Steeds meer betalingen en transacties vinden online plaats. De digitale nota ondersteunt dit. De digitale nota dient als officiële betalingsopdracht en voorkomt (onnodige) fysiek/papieren stromen. Bovendien goed voor het milieu! Let op: u ontvangt de digitale nota van afzender ‘nota@famed.nl’. Eventuele herinneringen of aanmaningen ontvangt u ook digitaal.

Hoe werkt de digitale nota?
Famed ontvangt uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer van uw zorgaanbieder. U ontvangt de digitale nota van Famed dus op het e-mailadres dat bij uw zorgaanbieder bekend is. U kunt de digitale nota – na het uitvoeren van een extra controle (sms-verificatie) – voor eigen administratie downloaden en direct betalen met de beveiligde, ingesloten iDEAL betaalknop. De benodigde gegevens voor betaling zijn dan reeds voor u ingevuld. Naast het gemak van de ingesloten iDEAL betaalknop kunt u de nota uiteraard ook betalen in de internetbankieromgeving van uw bank. Let op: u ontvangt de digitale nota van afzender ‘nota@famed.nl’. Eventuele herinneringen of aanmaningen ontvangt u ook digitaal.

Privacy
Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Famed te verstrekken. 
Famed gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Famed is als factoringmaatschappij in de zorg ISO 9001 én NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacy beleid van Famed kunt u vinden op www.notavanfamed.nl