Gebitsprothese

Zorgeloos lachen en genieten van heerlijk eten met een gebitsprothese?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed passende gebitsprothese voor u is. Zorgeloos kunnen praten en lachen, genieten van heerlijk eten en geen last ervaren van pijnlijke drukplekken.

Gun uzelf een goed passende en mooie gebitsprothese.


Kies Mondzorg: Persoonlijke aandacht en perfect maatwerk
Kies mondzorg is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Een team van ervaren tandartsen, tandprothetici en tandtechnici zorgt voor een gezond en mooi gebit.


Wat biedt Kies Mondzorg u?

  • Persoonlijk maatwerk: In ons eigen tandtechnisch laboratorium wordt in direct overleg met tandarts en tandprotheticus schitterend maatwerk vervaardigd, dat perfect bij u past.
  • Hoge kwaliteit: wij doen geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit; wij bieden u altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Zo gebruiken wij enkel grondstoffen en onderdelen van gerenommeerde bedrijven.
  • Snelheid: Omdat alles in eigen beheer wordt vervaardigd en we bovendien een eigen transportservice hebben, kunnen wij heel snel schakelen.
  • Service: Wanneer uw prothese aangepast moet worden (rebase of uitbreiding bijvoorbeeld) of er onverhoopt een reparatie uitgevoerd moet worden, kunnen wij dat snel en vakkundig doen.
  • Lokale productie: Uw gebitsprothese wordt vervaardigd in ons eigen tandtechnisch laboratorium in Tegelen.
  • Scherpe prijzen: Omdat wij de tandtechniek in eigen beheer hebben, bieden we niet alleen hoge kwaliteit, maar kunnen we ook een scherpe prijs bieden. Onze prijzen zijn conform de bepalingen van de Nederlandse Zorgautoriteit en Zorgverzekeraars.​


Orson Altenstad, Tandprotheticus


Het motto van Orson is ‘Leef voor de lach’ en hij hoopt deze aan iedereen te kunnen schenken. Orson is werkzaam in de verschillende praktijken van Kies Mondzorg en u kunt bij hem terecht voor controles aan de prothese, het opvullen van protheses (rebasen), het vervaardigen van een nieuwe prothese en voor advies over een klikgebit.


Klikgebit (op implantaten)
Wist u overigens dat u bij Kies Mondzorg voor een klikprothese aan het beste adres bent? Omdat onze tandarts-implantologen (waaronder professor Hugo de Bruijn, afdelingshoofd Tandheelkunde van de Radboud Universiteit) zeer ervaren zijn en de lijnen met ons eigen tandtechnisch laboratorium erg kort zijn, kunnen wij zowel het plaatsen van de implantaten als het klikgebit vanuit ‘eigen huis’ bieden. Deze samenwerking van tandheelkundige en tandtechnische disciplines levert u persoonlijk maatwerk van hoge kwaliteit op en bovendien zonder lange wachttijden. Wilt u meer weten over een klikgebit op implantaten, neem dan contact op met Kies Mondzorg voor het maken van een adviesgesprek.

Neem contact op met Kies mondzorg en gun uzelf een goed passende en mooie gebitsprothese!