Ontwikkelingen binnen Kies Mondzorg

Zoals u wellicht weet, heeft Kies Mondzorg haar behandelaanbod vorig jaar uitgebreid met de opening van VieDenta kliniek in Nieuw-Bergen, waar patiënten met extreme angst voor de tandarts en gecompliceerde tandheelkundige zorg terecht kunnen voor een behandeling (onder narcose).

De vraag naar behandelingen binnen VieDenta kliniek neemt enorm toe, wat automatisch inhoudt dat er steeds meer specialistische behandelingen plaats gaan vinden. Harrie Op de Laak is de behandelend tandarts binnen deze kliniek en is de steun en toeverlaat van VieDenta Kliniek. Dit zal dan ook betekenen dat Harrie Op de Laak minder in de reguliere praktijk in Blerick (Lambertusplein 47) aanwezig zal zijn. 

 

“ Beste Patiënten, 

Mijn behandeljas hang ik zeker nog niet aan de wilgen! Maar zoals u weet ben ik iemand die zich graag verder ontwikkelt en specialiseert. 
Het helpen van de patiënten binnen VieDenta Kliniek is een enorme uitdaging die ik met veel plezier uitvoer. 
Mijn afspraken heb ik grotendeels overgedragen aan het fantastische team in Blerick . Uiteraard kan ik Blerick niet helemaal loslaten en zal ik ca. 2 dagen in de week aanwezig zijn om ook hier mijn specialisaties uit te voeren.

Met hartelijke groet,

Harrie  ”


 

Ga terug