Gezocht: Operations Manager

Wie zijn wij?
Voor Kies Mondzorg Services in Venlo-Blerick, zijn wij op zoek naar
een gedreven Operations Manager (1fte / 40u)

Kies Mondzorg is dé expert in complete tandheelkundige zorg en heeft 14 praktijken waarvan 2 verwijspraktijken. Bij Kies Mondzorg kun je terecht voor reguliere tandheelkunde, maar ook voor specialismen als orthodontie, parodontologie, implantologie, endodontologie en gnathologie.

Kies Mondzorg Services (kantoor in Venlo-Blerick) ondersteunt deze praktijken op het gebied van o.a. personeelsplanning, ICT, inkoop, kwaliteit en beleid.

Wat is het doel van deze functie?
Als Operations Manager rapporteer je aan de algemeen directeur. In deze functie stuur je de operatie in ons centrale Services kantoor in Venlo-Blerick aan; hierin zal je actief betrokken zijn bij aspecten van de bedrijfsvoering zoals o.a. kwaliteit, finance en HR zaken. Je functioneert daarnaast als sparringpartner ten behoeve van de directie en het operationele team. Daarnaast is een belangrijke taak dat je functioneert als HR adviseur voor het personeelsbestand. Je bent strategisch verantwoordelijk voor het ontwikkelen, borgen en implementeren van het (HR)beleid binnen Kies Mondzorg, binnen de kaders van wet- en regelgeving en in aansluiting op de organisatiestrategie.

Wat willen we in jou terug zien?
- Minimaal een afgeronde HBO+/WO opleiding en dito werk- en denkniveau op het gebied van operations, HR/P&O of Bedrijfskunde
- Je beschikt over 5 tot 10 jaar ervaring in een operationeel en/of HR adviserende- of leidinggevende rol;
- Je bent een accurate, integere, stressbestendige, energieke en organisatie sensitieve persoonlijkheid met uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent iemand die zaken opmerkt, aanpakt en afrondt;
- Je bent gesprekspartner op zowel operationeel- als strategisch niveau.
- Je bent flexibel, down to earth en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Waar ga jij je zoal mee bezighouden?
Je gaat je bezig houden met het aansturen van de operatie. Daarnaast met het ontwikkelen, uitvoeren en bewaken van het (personeels)beleid. Tevens adviseer en ondersteun je de directie, leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot veiligheid, gezondheid, arbeidsomstandigheden en andere personeelsaangelegenheden.

Wat bieden wij jou?
- Een zeer zelfstandige en uitdagende functie op strategisch niveau.
- Ruimte om te ondernemen binnen een bestaande organisatie.
- Inspirerende werkomgeving als lid van een jong, gemotiveerd en energiek operationeel team.

Heb je interesse?
Wil je solliciteren op deze vacature of heb je graag meer informatie?
Neem dan contact op met Femke Spann, directiesecretaresse, per email directie@kiesmondzorg.nl of telefonisch 077-851 0090.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Ga terug