Dé oplossing voor prothesedragers

Kies Mondzorg is met verschillende vestigingen, die verspreid zijn over Noord- en Midden-Limburg, al jaren een begrip in de Limburgse tandheelkunde. Naast verschillende reguliere tandartspraktijken beschikt Kies Mondzorg ook over een eigen tandtechnisch laboratorium in Tegelen. Daarnaast zijn in de praktijken in Panningen, Tegelen, Reuver, Velden, Blerick en Bergen verschillende tandprothetici en implantologen aan het werk om vele mensen die lach op het gezicht te bezorgen.

 

Tandtechnisch laboratorium Kies Mondzorg

Kies Mondzorg beschikt over een eigen tandtechnisch laboratorium waar alle protheses, kronen, bruggen en andere tandtechnische werkstukken worden vervaardigd.

 

Welke voordelen zijn er voor u als patiënt van Kies Mondzorg:

  • Persoonlijk maatwerk: Door de directe samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus, bieden wij u altijd persoonlijk maatwerk.
  • Hoge kwaliteit: Wij doen geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit, wij bieden u altijd persoonlijk maatwerk van de hoogste kwaliteit. Zo gebruiken wij enkel grondstoffen en onderdelen van gerenommeerde producenten.
  • Snelheid: Omdat alles in ons eigen tandtechnisch laboratorium wordt vervaardigd en we bovendien een eigen transportdienst hebben, kunnen wij snel schakelen.
  • Service: Wanneer uw prothese aangepast moet worden (rebase of uitbreiding bijvoorbeeld) of er onverhoopt een reparatie uitgevoerd moet worden, kunnen wij dat snel en vakkundig doen.

 

Ons team van tandprothetici staat voor u klaar

In onze vestigingen in Panningen, Blerick, Tegelen, Reuver, Velden en Bergen staan onze tandprothetici verschillende dagen in de week voor u klaar om u te helpen met uw prothese. Door de directe samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus, bieden wij u altijd persoonlijk maatwerk en zorgen wij samen voor de beste oplossing voor uw gebit.

Orson Altenstad

Werkzaam in Tegelen, Blerick,
Reuver, Velden en Panningen

Twan van den Hurk

Werkzaam in Panningen en Bergen

 

Maak kennis met onze implantologen

Wist u overigens dat u bij Kies Mondzorg ook voor een klikprothese aan het beste adres bent? Omdat onze tandarts-implantologen zeer ervaren zijn en de lijnen met ons eigen tandtechnisch laboratorium erg kort zijn, kunnen wij zowel het plaatsen van de implantaten als het klikgebit zelf bieden vanuit ‘eigen huis’. Deze samenwerking van tandheelkundige en tandtechnische disciplines levert u persoonlijk maatwerk van hoge kwaliteit op en bovendien zonder lange wachttijden.

Hugo de Bruyn

Tandarts – gespecialiseerd in
implantologie, afdelingshoofd
Tandheelkunde Radboud Universiteit
en hoogleraar tandheelkunde in
bijzondere parodontologie
Harrie Op de Laak 

Tandarts – gespecialiseerd in implantologie
Tandarts – gnatholoog
Slaapgeneeskundige

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Onze collega’s helpen u graag verder met al uw vragen en plannen graag een afspraak voor u in bij een van onze specialisten!

Kies Mondzorg Kliniek
Steenbakkersstraat 12
5981 WT Panningen
Tel: 077-3066340
kliniekpanningen@kiesmondzorg.nl

 

Kies Mondzorg Tegelen
Industriestraat 79
5931 PH Tegelen
Tel: 077-3733010
tegelen@kiesmondzorg.nl

 

Kies Mondzorg Bergen
Jeroen Boschstraat 10
5854 CZ Bergen
Tel: 0485-341383
bergen@kiesmondzorg.nl

 

Kies Mondzorg Blerick
Lambertusplein 47
5921 JK Venlo-Blerick
Tel: 077-3820110
blerick@kiesmondzorg.nl