Gezocht: Human Resource Manager

Wie zijn wij?
Voor Kies Mondzorg Services in Venlo-Blerick, zijn wij op zoek naar een gedreven Human Resource Manager (1fte / 40u)

Kies Mondzorg is dé expert in complete tandheelkundige zorg en heeft 14 praktijken waarvan 2 verwijspraktijken. Bij Kies Mondzorg kun je terecht voor reguliere tandheelkunde, maar ook voor specialismen als orthodontie, parodontologie, implantologie, endodontologie en gnathologie.
Kies Mondzorg Services ondersteunt deze praktijken op het gebied van o.a. personeelsplanning, ICT, inkoop, kwaliteit en beleid.

Wat is het doel van deze functie?
Als Manager HR rapporteer je aan de algemeen directeur. Je functioneert als HR sparringpartner ten behoeve van de directie en het operationele team en functioneert als HR adviseur voor het personeelsbestand.
Je bent strategisch verantwoordelijk voor het ontwikkelen, borgen en implementeren van het HRM-beleid binnen Kies Mondzorg, binnen de kaders van wet- en regelgeving en in aansluiting op de organisatiestrategie.
Tot slot leidt je de werkzaamheden binnen de afdeling HRM.

Wat willen we in jou terug zien?

  • Minimaal een afgeronde HBO+/WO opleiding en dito werk- en denkniveau op het gebied van HR, P&O of Bedrijfskunde met een HR achtergrond.
  • Je beschikt over 5 tot 10 jaar ervaring in een HR adviserende- of leidinggevende rol;
  • Je bent een accurate, integere, stressbestendige, energieke en organisatie sensitieve persoonlijkheid met uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent iemand die zaken opmerkt, aanpakt en afrondt;
  • Je bent gesprekspartner op zowel operationeel- als strategisch niveau.
  • Je bent flexibel, down to earth en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.


Waar ga jij je zoal mee bezighouden?
Je gaat je bezig houden met het ontwikkelen, uitvoeren en bewaken van het personeelsbeleid. Daarnaast adviseer en ondersteun je de directie, leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot veiligheid, gezondheid, arbeidsomstandigheden en andere personeelsaangelegenheden.
Ook is het de bedoeling dat je de werkprocessen gaat bewaken binnen de deelgebieden werving & selectie, beloning, opleiding & ontwikkeling, verzuim functioneren en beoordelen, ARBO, RI&E
Tot slot ga je vanuit jouw functie het verzuimproces, en alles wat ermee te maken heeft, begeleiden en borgen.

Wat bieden wij jou?

  • Een zeer zelfstandige en uitdagende functie op strategisch niveau.
  • Ruimte om te ondernemen binnen een bestaande organisatie.
  • Inspirerende werkomgeving als lid van een jong, gemotiveerd en energiek operationeel team.


Heb je interesse?
Wil je solliciteren op deze vacature of heb je graag meer informatie?
Neem dan contact op met Femke Spann, directiesecretaresse, per email directie@kiesmondzorg.nl of telefonisch 077-851 0090.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Ga terug