Kies Mondzorg

Archief

Minister Ab Klink bezoekt Kies Mondzorg

10 apr 2009
Minister Ab Klink (CDA, Volksgezondheid) heeft op 20 april een bezoek gebracht aan het mondzorgcentrum van Kies Mondzorg in Venlo-Blerick. Op uitnodiging van de CDA-afdelingen in Venlo en Arcen en Velden heeft hij deel genomen aan een themadag over gezondheid. De minister heeft samen met CDA Euro parlementariƫr Ria Oomen en de directie gesproken over de veranderingen die gaan komen in de mondzorg.

Verder is er gesproken over de actuele situatie in de mondzorg. Met name de mogelijkheid de kosten van de zorg beheersbaar te houden is uitgebreid aan bod gekomen. Net als bij de huisartsen is er een tendens kleine ingrepen niet langer in het ziekenhuis te laten doen, maar bij de huisarts door speciaal daarvoor gekwalificeerde medewerkers.

Kies Mondzorg loopt in deze ontwikkeling voorop. Naast tandartsen heeft Kies Mondzorg gespecialiseerde medewerkers voor orthodontie, implantologie, parodontologie, chirurgie, mondhyhiëne en preventie. Dit teamconcept is geheel in lijn met de aanbevelingen van de Nederlandse Zorgauthoriteit.

Tarieven
Contact