Kies Mondzorg

Archief

Bezoek aan Minister Ab Klink

07 feb 2011
De directie van Kies Mondzorg heeft woensdag 14 april 2010 een bezoek gebracht aan minister Ab Klink. Het bezoek had een informatief karakter en was een vervolg op het werkbezoek dat minister Ab Klink en Europarlementariƫr Ria Oomen op 20 april 2009 hebben gebracht aan Kies Mondzorg Blerick.

De minister heeft zich uitvoerig laten informeren over de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en was met name geïnteresseerd in de blokkades en uitdagingen die Kies Mondzorg tegenkomt in de dagelijkse praktijkvoering.

Tandarts-directeur Harrie Op de Laak heeft de minister geïnformeerd over het tekort in Nederland aan gekwalificeerde tandartsen en de oneerlijke concurrentie die sommige marktpartijen veroorzaken. Operationeel-directeur Michel Klarenbeek heeft de minister geïnformeerd over de gebrekkige controle die wordt uitgeoefend op tandartspraktijken als het gaat om veiligheid, milieu en kwaliteit. Verder is gesproken over de keuzes die gemaakt moeten worden om te komen tot reductie van de zorgkosten. De minster toonde grote belangstelling voor het onderwerp Mondzorg.

Tarieven
Contact