Kies Mondzorg

Actueel

Impressie Tandartsenpost in Spoedpost Vie Curi

16 aug 2013
Kies Mondzorg vestigt een tandartsenpost in het gebouw van de nieuw te realiseren spoedpost in Het Vie Curi Medisch Centrum in Venlo. De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang.

Spoedpost en het geboortecentrum bevindt zich aan de noordoostzijde van het VieCuri Medisch Centrum Venlo. Vanuit de Professor Gelissensingel is het nieuwe gebouw straks zichtbaar. Het gebouw bestaat uit drie lagen. De onderste laag schiet onder de bestaande IC door en versmelt met de bestaande SEH tot de nieuwe spoedpost. Straks lopen de bezoekers, na melding bij de bewaking, de ruime wachtruimte binnen. De ronde balie van de frontoffice van de spoedpost (Huisartsen-post/SEH) is direct zichtbaar. Ook de liften en trappenhuis naar de verloskunde, kraamsuites en couveusesuites op laag 2 en 3 zijn bereikbaar vanaf het spoedplein.

 

De poli apotheek ligt centraal naast de ingang aan het spoedplein. Ook de tandartsenpost van Kies Mondzorg en VieCuri Vitaal zijn via het spoedplein te bereiken. De kantoorfuncties van Cohesie hebben een eigen entree.

Tarieven
Contact